Logo’ da Raporlama Araçları

Navigator Smart
Hızla büyüyen Teknoloji ile yöneticiler raporlara en kısa yoldan, kolayca ve doğru verilere ulaşmak isterler. Bu nedenle ihtiyaç duyulan raporların %80’i karmaşık ve çalışanların yoğun zaman harcanmasını gerektiren raporlar oluşturmaktadır.
Navigator Smart’ın LOGO ERP programı ile MS Excel arasında kurduğu dinamik bağlantı ile sistemdeki bilgilere online ulaşabilir, istediğiniz rapor ve grafikleri güncel olarak alabilir, prog­ram­dan al­dı­ğı­nız tüm ra­por­la­rın hemen hepsini Ex­cel’de de oluşturabilirsiniz.

Her mo­dü­le iliş­kin o an­da­ki ger­çek du­ru­mu iz­le­me­ni­zi sağ­la­yan özet ve ay­rın­tı­lı da­ğı­lım, du­rum ve karşılaştırma tab­lo­la­rı ile gra­fik­le­ri ha­zır­la­ya­bi­lir­si­niz. (Ör­ne­ğin; sa­tış­la­rın da­ğı­lı­mı, mal da­ğı­lı­mı si­pa­riş­le­rin da­ğı­lı­mı, tah­si­lat­la­rın ve öde­me­le­rin da­ğı­lı­mı, malzeme du­ru­mu, ca­ri he­sap­la­rın du­ru­mu, na­kit du­ru­mu)

Ha­zır­la­mış ol­du­ğu­nuz kar­şı­laş­tır­ma­lı tab­lo­la­ra is­te­di­ği­niz de­ğer­le­ri gi­re­rek se­nar­yo­lar oluş­tu­ra­bi­lir, fir­ma­nı­zın de­ği­şik ko­şul­lar­dan na­sıl et­ki­le­ne­ce­ği­ni gö­re­bi­lir­si­niz.

Logo Mind
LOGO tarafından alanında dünyada öncü bir teknolojik altyapıyla sunulan LOGO Mind, standartları bir adım öteye taşıyarak sahip olduğunuz veriyi rekabet avantajına dönüştürmenize imkan tanıyacak.

LOGO çözümleri ile kusursuz bir entegrasyona sahip olan LOGO Mind her an, kurum içerisindeki her kullanıcı tarafından konumdan bağımsız olarak anlık sorgu ve analiz imkanı sağlayan bellek içi motor, dashboard, etkileşimli rapor, animasyonlu grafikler ve analitikler gibi özelliklere sahip. İleri düzey bellek içi motoru ile sorgu yanıtlama sürelerini anlık mertebelere indiren çözüm, anlık iş fırsatlarının avantaja dönüştürülmesine destek oluyor. Sezgisel analizler, teknik bilgisi olmayan kullanıcıların LOGO verilerini hızlı ve basit bir biçimde sürükle-bırak yöntemiyle kullanmalarına; bu verilerden tablo oluşturmalarına ve bu tabloları detaylı biçimde düzenlemelerine olanak tanıyor.

LOGO Mind iOS, Android ve Windows gibi mobil platformlarda bilgi görüntüleme, inceleme ve oluşturma imkanı veriyor. İnternete entegre çalışan yazılım sayesinde kullanıcılar verilerine istedikleri yerden istedikleri zaman ulaşabiliyor, işletmeleriyle ilgili güncellemeleri anlık olarak takip edebiliyorlar. Bir veya birden fazla veri kaynağından aldığı veriyi okunması kolay, tamamen interaktif bir biçimde sunan LOGO Mind iş zekası çözümü; kullanıcılara sahip oldukları bilgileri baz alarak, işletmeleri ile ilgili gerçeklere dayalı ve isabetli kararlar alma olanağı tanıyor.

Caner Özdemir