Logo Go Plus, GO3, Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürünlerinde firma ekleme işlemleri Ticari Sistem Yönetimi olarak adlandırılan ilgili ürünün SYS uygulamasından yapılmaktadır. Örnek; GoPlusSys, TigerPlusSys

SYS uygulamasının kısayolu daha önce masaüstünüze oluşturulmamış ise programın kurulu olduğu klasörden SYS uygulamasına erişebilirsiniz.
Tiger Plus ürünü için konuyu örneklemek gerekirse; Masaüstünden veya uygulamanın kurulu olduğu klasörden TigerPlusSys.exe isimli uygulama çalıştırılır.
İPUCU : Kurulumun yapılmış olduğu klasöre TigerPlus kısayolu üzerinde sağ tuş yaparak “Dosya Konumunu Aç” butonundan erişebilirsiniz.
Uygulama giriş ekranında sorulan kullanıcı adı ve şifre bilgileri yönetici yetkisinde bulunan bir kullanıcıya ait olmalıdır. Aksi takdirde sistem yönetim ekranı açılmayacaktır.
Yönetici yetkisinde kullanıcı bilgileri ile sisteme giriş yapılır.
Giriş yapılan ekranda Yönetim menüsünden Firma Ekleme Sihirbazı çalıştırılır.

Açılan sihirbaz ekranında “Yeni Firma Eklemek İstiyorum” seçeneği seçilerek ilgili adımlar takip edilir ve Sihirbaz sonlandıktan sonra yeni firma yönetici yetkisindeki kullanıcıların kullanımına açık hale gelir.

Yönetici yetkisinde olmayan kullanıcılar için ayrıca “Kullanıcı Yetkilendirme” işlemleri yapılmalıdır. Kullanıcı yetkilendirme ve daha bir çok konuda destek almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Caner Özdemir